+36 20 272 0676 hello@web.bkrisa.com

Hogyan hozd létre és optimalizáld vállalkozásod online jelenlétét? – Erre a legjobb válasz: A Google Cégem profil létrehozásával! A Google Cégem segítségével egyszerűen megjelenítheted a vállalkozásodat az online világban és könnyedén elérheted a potenciális ügyfeleidet. Ebben a  cikkben megtudhatod, hogyan zajlik a Google Cégem regisztrációja.

1. Google Cégem regisztráció és bejelentkezés

Az első lépés az egyszerű és ingyenes regisztráció a Google Cégem weboldalán. Ha már rendelkezel Google-fiókkal (Gmail fiókkal), akkor nagyon egyszerűen bejelentkezhetsz. Ha még nincsen, akkor meg könnyedén készíthetsz egyet.

Ezután jönnek az érdekesebb lépések, most kell megadni a vállalkozásod adatait, mint a neve, címe, elérhetőségei és nyitvatartási ideje.

A következő adatokat kell megadni:

  • Cég név
  • Ország
  • Pontos címadatok: irányítószám, város, utca házszám (Nem kötelező megadni címet. Ha a vállalkozásod nem helyhez kötött, akkor is beregisztrálhatsz.)
  • Telefonszám
  • Weboldal cím
  • Szolgáltatás kategória
  • Az ügyfeleknek szállít-e árut vagy sem: Igen / Nem
  • Nyitvatartási idő

A regisztráció pár perc alatt elvégezheted itt: Google Cégem

Fontos!
Az általad megadott információk pontosak legyenek. Ellenőrizd, hogy a cím helyes-e, és ne hagyj ki semmilyen fontos részletet.

2. Google Cégem létrehozása és véglegesítése

Miután sikeresen befejezted a regisztrációt, akkor következik az igazolás. Igazolnod kell magadat, hogy tényleg valós adatokat adtál meg. Ennek az igazolásnak több módja is van és a Google dönti el, hogy melyiket választja.

  1. A leggyakoribb igazolás mód, amikor a Google egy papír formátumú levelet küld ki arra címre, amit megadtál neki regisztrációkor. Vagy, ha nem adtál meg neki, akkor kérni fog egyet. (Amit kifejezetten, csak erre a célra használ fel.) Ez a levél kb. 2 héten belül megérkezik, ami egy kódot tartalmaz és ezt a kódot kell megadni neki.
  2. Egyszerűbb módszer, amikor csak egy SMS-t küld arra a telefonszámra, amit a regisztrációkor megadtál neki. Majd az SMS-ben szereplő kódot kell itt is begépelni.

+ Extra 2 Tipp

Képek és videók

Az emberek vizuális típusúak, ezért sokkal nagyobb esély van arra, hogy észrevegyék a vállalkozásodat, ha képeket és videókat is megosztasz a Google Céges profilodban.

Az ilyen vizuális elemek segíthetnek jobban megismertetni a vállalkozásodat és vonzóbbá tehetik az ügyfelek számára.

Vélemények, értékelések

A Google Cégem profilodon megjelenő értékelések nagy hatással lehetnek a vállalkozásodra. Ügyelj arra, hogy pozitív értékeléseket gyűjts, és reagálj minden észrevételre. Az ügyfélvélemények komolyan befolyásolhatják az emberek hozzáállását a vállalkozásodról.

Megosztás:
Budai Kristóf - WordPress weboldal készítő

Budai Kristóf

Helló, Budai Kristóf vagyok, WordPress weboldal készítő. A célom az, hogy mindenkinek profi és jól működő weboldala legyen. Ezért is írom a weboldal készítés blogot, hogy minél több embernek tudjak segíteni.

Ha személyes segítséget szeretnél kérni, akkor ITT TUDSZ JELENTKEZNI!

Főtéma:

Címkék: ,