+36 20 272 0676 hello@web.bkrisa.com

Ez a Google Cégem bejelentkezés segédanyag azoknak szól, akik már beregisztráltak a Google Cégem felületére, de most újra be szeretnének jelentkezni. Azért, hogy folytassák a vállalkozói fiókjuk szerkesztését. Nézzük is meg hogyan juthatunk el a Google Cégem bejelentkezési felületére!

Viszont ha még nem regisztráltál be a Google Cégem-be akkor itt van hozzá egy részletes útmutató: Google Cégem regisztráció és létrehozás

Google Cégem bejelentkezés fontos lépései

A következőképpen tudunk a legegyszerűbben bejelentkezni a Google Cégem profilunkba:

  1. Először ha még nem vagyunk bejelentkezve, akkor lépjünk be abba a Gmail fiókunkba, amivel beregisztráltuk a Google Cégem profilunkat.
  2. Miután sikeresen beléptünk a Gmail fiókunkba kattintsunk a profilképünk melletti 3×3-as menüikonra.
  3. Itt megnyílik egy menü. Ezen a menün belül találhatjuk a Cégprofil-kezelő részt.

    Keressük meg a Cégprofil-kezelő részt

    Keressük meg a Cégprofil-kezelő részt

  4. Ha több vállalkozói fiókunk is van, akkor kiválaszthatjuk, hogy melyiket szeretnénk szerkeszteni. Ehhez a kattintsunk a „Profil megtekintése” gombra.
  5. Ezzel meg is érkeztünk a Google Cégem profilunk szerkesztési felületére, most már folytathatjuk a vállalkozói fiókunk optimalizálását.

Ilyen egyszerű a Google Cégem profilunkba újra bejelentkezni. Remélem a tudtam ezzel a rövid segédanyaggal segíteni. Ha bármi kérdésed merül fel a Google Cégemmel kapcsolatban, akkor írj hozzászólás vagy email-t és lehető legrövidebb időn belül megválaszolom.

A felhasználói illusztráció a Storyset-ről származik

Megosztás:
Budai Kristóf - WordPress weboldal készítő

Budai Kristóf

Helló, Budai Kristóf vagyok, WordPress weboldal készítő. A célom az, hogy mindenkinek profi és jól működő weboldala legyen. Ezért is írom a weboldal készítés blogot, hogy minél több embernek tudjak segíteni.

Ha személyes segítséget szeretnél kérni, akkor ITT TUDSZ JELENTKEZNI!

Főtéma:

Címkék: