+36 20 272 0676 hello@web.bkrisa.com

Ma már egyre elterjedtebb a Google Térkép beillesztése a weboldalakba. Amennyire népszerű alkalmazni, olyan egyszerű beilleszteni. Nem kell hozzá nagy szaktudás!

Miért érdemes Google Térképet használni a weboldaladon?

 • Felhasználóbarát navigáció: A Google Térkép segítségével a weboldal látogatóid könnyen megtalálhatják a vállalkozásod címét. Ez nagyon hasznos lehet éttermek, boltok, szállodák és egyéb olyan helyek esetében, ahol a látogatók fizikailag is szeretnének eljutni.
 • Profi megjelenés: A Google Térkép javíthatja a weboldal áttekinthetőségét és esztétikáját, ezzel növelve a látogatók bizalmát.
 • Mobilbarát megoldás: A Google Térkép mobilbarát, ami azt jelenti, hogy a látogatók szinte bármilyen eszközön egyszerűen használhatják.

Hogyan illesztheted be a Google Térképet a weboldaladba?

A Google Térkép beillesztése rendkívül egyszerű. Itt egy rövid útmutató hozzá:

 1. Keresd meg a Google Térképet: Először is, látogass el a Google Térkép weboldalra, és keress rá arra a címre, amit meg szeretnél jeleníteni a weboldaladon.
 2. Válaszd ki a helyet: Kattints a keresés után megjelenő helyre a térképen, majd nézd meg a részleteket.
 3. Megosztás: A cím alatt, ahol több gomb is van, kattints a „Megosztás” gombra. Majd válaszd a „Térkép beágyazása” részt.
 4. Beágyazási kód szerkesztése: Itt testre szabhatod a térképet a weboldaladhoz. Beállíthatod a térkép szélességét, magasságát előre meghatározott méretekből vagy saját egyedi méretet is adhatsz hozzá.

  Google Térkép HTML kód kimásolása

  Google Térkép HTML kód kimásolása

 5. Kód másolása: Ha sikeresen személyre szabtad a Google Térkép részletedet, akkor kattints a HTML másolásra, és illeszd be a weboldaladba.
 6. Beillesztés a weboldalba: A kimásolt térkép HTML kódját a weboldalad HTML szerkesztő részébe kell bemásolnod. (Fontos, hogy ne sima szöveges részbe másold be, mert akkor csak a kód fog megjelenni a weboldaladon és nem a térkép.)

+ Extra tipp a Google Térkép beillesztéséhez

Képzeld a Google Térképből nem csak a címeket tudsz beszúrni a weboldaladba, hanem vállalkozásokat is. Így akár a Te saját vállalkozásodat is beszúrhatod, ahol több adatot tudhatnak meg a látogatóid és értékelhetnek is.

Ehhez be kell regisztrálnod a Google Cégem oldalára. Majd a Google Térképen meg kell keresned a vállalkozásodat, úgy, hogy beírod a vállalkozásod nevét és annak a kódját másolod ki és illeszted be a weboldaladba.

Megosztás:
Budai Kristóf - WordPress weboldal készítő

Budai Kristóf

Helló, Budai Kristóf vagyok, WordPress weboldal készítő. A célom az, hogy mindenkinek profi és jól működő weboldala legyen. Ezért is írom a weboldal készítés blogot, hogy minél több embernek tudjak segíteni.

Ha személyes segítséget szeretnél kérni, akkor ITT TUDSZ JELENTKEZNI!

Főtéma:

Címkék: