+36 20 272 0676 hello@web.bkrisa.com

Az elégedett ügyfeleim

Véleményei

„Lelkiismeretes,nagyon segítőkész,bármikor kereshetem ha segítségre lenne szükségem a weboldallal kapcsolatban!
Szuper lett a weboldalam,mindenkinek csak ajánlani tudom:)”

Lőrincz Viktória

ivbeauty.hu

„Fogyatékkal élő emberekkel foglalkozó alapítvány ( a Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány) önkénteseként, kapcsolattartójaként dolgoztam velük együtt. Az alapítvány honlapját precízen és a mi speciális igényeink szerint alakították ki. A munkát gyorsan és pontosan elvégezték, ha bármilyen kérdésünk, észrevételünk volt, arra kielégítő válaszokat kaptunk. A technikai részleteken kívül az emberi oldalukat is említeném, mivel kedvesek, türelmesek és megértőek voltak a munkavégzés során.”

Szabó Tamás

horizontalapitvany.hu

„Hihetetlenül rugalmasak és nagyon jó ötleteik vannak. Én nem értek a gépes dolgokhoz. Mindent elmagyaráztak (érthető, ember nyelven) és megindokoltak mit miért kell. Nagyon jó velük együtt dolgozni! Az ötleteik zseniálisak. Csodálatos weboldalt kaptam tőlük. Csak ajánlani tudom!”

Szűcs Anna

kisallatfarm.hu

„Szuper weboldalt csinált nekem. Nagyon türelmes, segítőkész jó ötletei vannak. Ha weboldalt szeretnél nyugodt szívvel merem ajánlani.”

Pocsainé Török Andrea

Mosoly Szépségszalon

„Nagyon örültem a Kristóffal való közös munkának. Ő készítette el a weboldalamat, és később a landing oldalt is. Emellett összekapcsolta a honlapomat a G4 és más szükséges platformokkal, valamint beállította az email címemet. Kristóf nagyon precízen és magas minőségben valósította meg az elképzeléseimet. Mindig határidőre teljesítette azt, amit elvállalt. Ha kérdésem merült fel, rövid időn belül válaszolt, és amikor elakadtam, proaktívan tett javaslatokat. Egyszerűen csak ajánlani tudom őt.”

Konyukhova Natália

coachingbynatalia.hu

Korrekt gyors együttműködés, megbeszélt szerint haladó munka.

Csák András

Treasure Hunting Club

Vélemények

Google felületen

Kőműves Ács
Kőműves Ács
2023.12.14.
Maximàlisan rugalmas, nem csak a weboldalt kèszìtette el, segìtett a domain nevek a tàrhely lefoglalàsàban is. Abszolùt ajànlom, köszõnöm a munkàd.
Jáki Tamás
Jáki Tamás
2023.11.07.
A weboldalam rendbetételében Kristóf 0-24 órás online segítséget nyújtott, ötelteimet azonnal megvalósította, sőt még a vállalkozásom Google Cégem oldalát is elkészítette nagyon szépre. Remélem sokáig kapcsolatban leszünk. Mindenkinek ajánlom felkészültsége, rugalmassága miatt. Aki nem hisz nekem, itt nézze meg a weboldalt: https://szolnok-buvesz.hu
Csilla Banka
Csilla Banka
2023.10.28.
Nagyon köszönöm a rengeteg segítséget és a gyönyörű weboldalt. Még arra is vigyázott, hogy azokat a színeket használja, ami az apartmanunkban található. Köszönöm az ötletelést és a jótanácsokat is!!!
Alapítvány Horizont
Alapítvány Horizont
2023.10.18.
Horizont Rehabilitációs Alapítványunk esetében fiatalos új lendületet hozott az internet világának elsajátításában. A munkatársakat elnavigálta és megmutatta a fogyasztóbarát használatra.
Szabó Tamás
Szabó Tamás
2023.10.07.
Fogyatékkal élő emberekkel foglalkozó alapítvány ( a Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány) önkénteseként, kapcsolattartójaként dolgoztam velük együtt. Az alapítvány honlapját precízen és a mi speciális igényeink szerint alakították ki. A munkát gyorsan és pontosan elvégezték, ha bármilyen kérdésünk, észrevételünk volt, arra kielégítő válaszokat kaptunk. A technikai részleteken kívül az emberi oldalukat is említeném, mivel kedvesek, türelmesek és megértőek voltak a munkavégzés során.
András Csák
András Csák
2023.10.01.
Korrekt gyors együttműködés, megbeszélt szerint haladó munka.
Natalia Konyukhova
Natalia Konyukhova
2023.09.25.
Nagyon örültem a Kristóffal való közös munkának. Ő készítette el a weboldalamat, és később a landing oldalt is. Emellett összekapcsolta a honlapomat a G4 és más szükséges platformokkal, valamint beállította az email címemet. Kristóf nagyon precízen és magas minőségben valósította meg az elképzeléseimet. Mindig határidőre teljesítette azt, amit elvállalt. Ha kérdésem merült fel, rövid időn belül válaszolt, és amikor elakadtam, proaktívan tett javaslatokat. Egyszerűen csak ajánlani tudom őt ????
Viktória Lőrincz
Viktória Lőrincz
2023.09.22.
Lelkiismeretes,nagyon segítőkész,bármikor kereshetem ha segítségre lenne szükségem a weboldallal kapcsolatban! Szuper lett a weboldalam,mindenkinek csak ajánlani tudom:)
Szűcs Anna
Szűcs Anna
2023.08.24.
Hihetetlenül rugalmasak és nagyon jó ötleteik vannak. Én nem értek a gépes dolgokhoz. Mindent elmagyaráztak (érthető, ember nyelven) és megindokoltak mit miért kell. Nagyon jó velük együtt dolgozni! Az ötleteik zseniálisak. Csodálatos weboltalt kaptam tőlük. Csak ajánlani tudom!