+36 20 272 0676 hello@web.bkrisa.com

Ha kezdő vagy még a WordPress világában felmerülhet benned is a kérdés, hogy „Mik azok a WordPress bővítmények?”. Most erre a kérdésre adok neked választ és a cikk végén mutatok egy különlegességet.

A bővítmény angol megfelelője a „plugin”. Azért hasznos ezt megjegyezni, mert olykor a magyarok is használják ezt a megnevezést. De hasznos lehet akkor, amikor angolul keresel 1-2 plugin-ra.

Mik azok a WordPress bővítmények?

A bővítmények olyan szoftverek, amiknek a segítségével plusz hasznos funkciókkal láthatjuk el a WordPress weboldalunkat. Olyan plusz funkciókat tudnak hozzá adni a weboldalunkhoz, amiket sem a WordPress és sem a sablonunk nem képes elvégezni.

Általában, ha bármilyen plusz funkcióra van szükségünk arra találhatunk egy megfelelő bővítményt. Ugyanis azt szokták mondani WordPress-es körökben, hogy minden feladatra van egy bővítmény. Ez nem is csoda, mivel több 10.000 bővítmény közül válogathatunk és ezeknek a száma folyamatosan növekszik.

Hol találom a WordPress bővítményeket?

WordPress bővítmények

WordPress bővítmények

Ahogy már említettem több 10.000 bővítményt telepíthetsz a weboldaladra, amiket a WordPress bővítmények oldalán találsz és teljesen ingyenesen le is tölthetsz. Viszont vannak olyan prémium bővítmények, amiket külön weboldalakon keresztül tudsz megvásárolni. Ilyen bővítmények például a WP Rocket, az Elementor és az Codecanyon oldalon található összes bővítmény.

Prémium bővítmények sokkal olcsóbban

Azt valljuk be, hogy a Prémium fizetős bővítmények azonkívül, hogy nagyon jók, nagyon drágák is. Főleg, ha több fizetős bővítményre is elő vagy fizetve. Lehet, hogy százezreket, de az is előfordulhat, hogy milliókat kell fizetned évente ezekre.

HelloPack - Magyar támogatás prémium bővítményekhez

HelloPack – Magyar támogatás prémium bővítményekhez

Erre nyújt segítséget a HelloPack, ahol több mint 100 prémium bővítmény van összegyűjtve, olyanok mint például Elementor PRO, Yoast SEO Premium, Cartflows Pro és még sorolhatnánk. De ezt mind megszerezheted mindössze egy ebéd áráért havonta. Olvasd el részletesen, hogy mi mindent szerezhetsz be ennyire olcsón »

 

Ha tetszett az írásom akkor kérlek oszd meg ismerőseiddel! Vagy ha bármi kérdésed merül fel a WordPress bővítményekkel kapcsolatban, akkor írj hozzászólást és mihamarabb megválaszolom!

Az online illusztráció a Storyset-től származik

Megosztás:
Budai Kristóf - WordPress weboldal készítő

Budai Kristóf

Helló, Budai Kristóf vagyok, WordPress weboldal készítő. A célom az, hogy mindenkinek profi és jól működő weboldala legyen. Ezért is írom a weboldal készítés blogot, hogy minél több embernek tudjak segíteni.

Ha személyes segítséget szeretnél kérni, akkor ITT TUDSZ JELENTKEZNI!

Főtéma: