+36 20 272 0676 hello@web.bkrisa.com

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Domain, tárhely kérdések

Milyen domain nevet (webcímet) válasszak?

Fontos már az elején kiemelnem, hogy a domain név (webcím) választásban és a tárhely beüzemelésben segítek és Neked ezzel sem kell bajlódnod.

Domain név választás fontos tényezői:

  • Magyarországon a .hu-s, .eu-s webcím nevek a leggyakoribbak, én is ezeket ajánlom. (Néha .com-s végződésű domaint is szoktak vásárolni, de nincsen nagy jelentősége.)
  • A domain név ékezetek nélküli legyen, ne legyenek benne ékezetek, se egyéb írásjelek.
  • A legjobb domain név választás, amikor a vállalkozásod, céged neve maga a webcím, pl.: weboldalkesziteskft.hu
  • Vagy ha másfajta névben gondolkodol, akkor lehet a fő szolgáltatásod neve pl.: asztalos.hu, vagy a szolgáltatásod és a Te saját neved összekombinálva pl.: peldanevasztalos.hu

Weboldal készítés kérdések

Mennyi idő alatt készül el egy weboldalam?

A weboldalad 2 hét alatt elkészülhet, de legrosszabb esetben is 3 héttel számolok. Viszont ha nagyon sürgősen kell az új weboldal, akkor 1 héten belül is el is készülhet.

Ha már van weboldalam, de át szeretném alakítani, akkor is jelentkezhetek?

Természetesen! Bármilyen megkeresést szívesen fogadok. Olyat is aki most szeretné elindítani a weboldalát és olyat is akinek már van weboldala, csak modernizálni szeretné, mert már elavultnak találja.

Milyen szakterületű cégeknek készítesz weboldalt?

Bármilyen szakterületen dolgozó cégeknek tudok weboldalt készíteni. Nincs olyan szakterület, ahol ne tudnék weblapot készíteni.

A piacon, amin vállalkozok nem gyakori a weboldal. Ettől még érdemes weboldalt csináltatnom?

Még szép! Ilyen helyzetben a legkézenfekvőbb weboldalt csináltatni. Akkor lehet igazán kitűnni a többi vállalkozás közül, amikor az érdeklődők megtalálhatnak nagyobb felületen is. Egy weboldallal sokkal profibb leszel az ügyfelek, vásárlók, megrendelők szemében. És ezáltal nem csak egy leszel a sok vállalkozó közül.

A weboldal készítése rendkívül drága. Megéri elkészíttetni?

Nem kell sok százezret belefektetned, hogy legyen egy korszerű, hatékony weboldalad. Ár-érték arányban messzemenően a piac egyik legjobb lehetősége, ha weboldalt szeretnél a vállalkozásodnak.

Személyesebb kérdések

Mivel vagy másabb mint a többi weboldal készítő?

A többi weboldal készítő kollégához képest én abban segítek, hogy szerezz egy modern, korszerű és hatékony weboldalt a vállalkozásodnak, mindezt nagyon gyorsan és rendkívül kedvező áron.

Ha velem dolgozol nem kell stresszelned és pár hét alatt megkapod a vállalkozásodra szabott weboldalt.