Biztos alapokra építünk!

Alap SEO csomag

A keresőoptimalizálásban fontos, hogy biztos alapokon állva induljon el a weboldal Google helyezések versenyében. Ahhoz, hogy egy weboldal szép eredményeket érjen el a Google keresőjében nagyon stabil alapra kell állítani, úgy mint egy felhőkarcolót. A nagy épületeknél is hosszú idő elmegy a profi alap elkészítésével, hogy a ráépített épület biztosan megálljon. Ugyanígy van a keresőoptimalizálásban is, ha nincs stabil alap, akkor nincs stabil eredmény se.

Erre a stabil SEO alapra adok egy jó megoldást!

Alap SEO csomag

Több mint 4 éves tapasztalat

Kiemelkedő ár érték arány

Alapos munkavégzés

100% teljesítmény garancia

Alapozzuk meg a Google helyezést

Alap SEO csomag részletei

Alapos elemzés

Alaposan végig nézem az egész weboldaladat SEO szempontjából. Megnézem, hogy miket kell változtatni a weboldalon és mik azok, amik már jól vannak megcsinálva rajta. Végig megyek minden keresőoptimalizáló lépésen.

SEO stratégia

Az alapos elemzést követően elkészítem a weboldalad SEO stratégiáját. Ezzel a stratégiával tudunk nekiállni a SEO alap kiépítésének. Ugyanis nincsen jó alap megfelelő terv nélkül. Ez a terv szolgál majd, hogy szép eredményt szerezz a keresőben.

Kulcsszókutatás

A SEO stratégia létrejötte után nekiállunk a kulcsszókutatásnak, amivel kiderítjük, hogy milyen kulcsszavakra szeretnénk felhozni a weboldaladat. A kulcsszó kutatás egy nagyon fontos lételeme a SEO-nak. Ezért is szánunk rá olyan sok időt.

SEO beállítás

Miután már a kulcsszókutatás is megvan és tudjuk, hogy milyen kulcsszavakra szeretnénk felhozni a weboldalt, el is kezdődhet a SEO beállítás. Beállítjuk a főoldalt és az aloldalakat. Kiemeljük a főkulcsszavakat és egyéb hasznos beállításokat végzünk el rajta.

+ Extrák

Szükségesetén a keresőoptimalizálást kiegészíthetjük néhány extra SEO beállítással, hogy jobb esélyekkel induljon el a weboldalad a keresőben. Ezekkel az extra beállításokkal növelhetjük a keresőoptimalizálás erőségét és a konverziót is.